19 September 2011

Aku Aktif Wasaber;Edisi Merdeka-Raya





Telah beberapa hari aku kurang aktif 'di dalam talian'
sebab kurang sihat dan sibuk dengan aktiviti 'luar talian'..
selalunya curi-curi masa online guna hp buruk sak ni..

Melihat senarai notifications di FB
yang tak seberapa banyak itu.,aku tertarik dengan
noty dari dearr ku ebon dengan otai Wasaber
lain yang ikut serta memeriahkan komen..

Rupanya admin Wasaber buat video pasal
member yang aktif sepanjang bulan Merdeka-Raya ni.
korang yang nak nonton meh sini..







ahaksss,

korang perasan ada tak muka korang dalam tuh??
kalau takda sila refer pada admin ye..
aku budak innoncent....yihaaa...
yang menghairankan aku pun termasuk sekali dalam tu..

 masa pic  muka aku keluar dalam minit 1.56 tu,
memang mode pegun la aku time tu..
tak sangka la pulak..sebab aku bukan lincah sangat
dalam Wasaber ni...

tapi realitinya kena bagi kredit dengan admin Bobby

sebab berusaha KERAS untuk membuat video ini..
terima kasih menyenaraikan sekali aku ..
(bangga jua la sikit dapat masuk video-sekali youtube tu)
ahakssssss......

InsyaAllah jika tiada halangan aku akan sentiasa
aktif dalam apa jua aktiviti Wasaber..
kerana Wasaber sentiasa menghargai ahlinya yang setia..

#kalau mahu lihat entri asal klik sini ya:Wasaber website..

salam pagi!!!!!!!

topsecret:alahai...kes beginila buat aku bertambah semangat dalam
                dunia blogging ni..bila kita menghargai dan dihargai..
                kebanyakkan group blogging ni sekadar nama sahaja..
                nampak gempak tapi hampa...
                tabikk spring dengan admin dan otai WASABER!!!





3 comments:

KhuZa SunshiNe said...

hahaha...
keep it up to wsb kan kan ;p

Zulkifly Omar said...

aku dengki.. haha sebab aku teda..

Zurina J. said...

Aku suka bila kau cakap "menghargai & dihargai"...

Selamat maju jaya saudaraku... Nanti sudah berjaya jangan lupa sama WSB & ahli² tak seberapa nak top macam aku ni ya... heee.