19 September 2011

Majlis Riang Raya Aidilfitri MyTawau 2011

MyTawau telah melakar sejarah tersendiri
apabila berjaya mewujudkan satu halaman
di laman sosial Facebook dengan jumlah peminat
seramai 59 797 orang,antara halaman yang popular
berkisar tentang daerah Tawau khususnya..

Demi menghargai rakan dan juga penyokong mytawau,
pada 18.09.2011 bersamaan 20 Syawal 
buat julung-julung kalinya
MyTawau telah mengadakan satu majlis 
Riang Raya Aidilfitri MyTawau 2011
bertempat di Shervinton Executive Boutique Hotel,
Tawau,Sabah..







Antara tetamu kehormat  dan jemputan 
yang turut serta menjayakan
majlis ini ialah wakil dari pihak 
Syarikat MustWin Ventures SdnBhd,Tawau Bloggers,Pewarta Tawau,Rakan Muda,Saga Design,
Tawau Big Bike,Tawau Club,Yehaa Solution
dan juga Jemari Art Creative(JAC)..

Teramat terima kasih juga diucapkan
kepada tetamu VVIP iaitu 
Datuk Tawfiq Haji Abu Bakar Titingan,
selaku 
Pembantu Menteri Kewangan Sabah,
kerana turut datang tanda sokongan terhadap majlis ini.

-----------------------------------------------------

Macam skema kan ayat~ayat aku diatas ni..ahakss..
bah korang layan jak k gambar~gambar
yang aku sempat ambik dalam majlis tu semalam..
entri ni bolehla kiranya dikategorikan sebagai entri bergambar..
                                                              

 antara hadiah dan cenderamata beserta sijil



       krew pendaftaran yang santai...                                                   


 rakan mytawau yang paling awal lepak di hotel..





                                         sedondon tak...ahaks...apa bendanya sedondon...

                                             Datuk Tawfiq Bin Haji Abu Bakar Titingan


       Datuk Mohd Jeffrey Rosman beserta isteri...


okey sekarang acara gambar bebas ya..ahaks..


terbaikkk broo...



alahai cik adik ni persis model la pulak...



cik veve ana...santai sak ya....



barisan awek mytawau yang terduduk awal..ahaks...


suasana dewan yang happening....



haziQ dan wAwa...

keluarga paling mencuri tumpuan lensa..
dan juga mereka yang mahu pengalaman menjadi ayah dan ibu...wakakw..


 anak jeling bapa pun jeling jugak ya....






nah disinila ko yayang...pungut memang ilmu banyak~banyak
ya..ahaks...









sahabat mytawau webteam pun turut serta..
qimay...


secara peribadi aku target kak ang dan abang yang
bawa pulang hamper pakaian terglamor...tapi hampeh...
cuba tahun depan ya kak ang..hihi



ok ka juak ni..ada ciri-ciri kebapaan ka sudah..ahaks...




nah Seah macam pengalaman sudah ko gendong bayi tu..




lauk pauk sememangnya menyelerakan
sampai terambil 2 kali..ahaks...




antara peserta mytawau idol...

|
jijah oh jijah..kelasss ko jah!!!!!





jejaka mantopp malam majlis..ehh iya ka??

menang la ko jah...menam la ko....






ni pic paling ku suka..owh Faizal macam pro sudah ko bah...


# ada juga video magician yang buat persembahan tu
tapi disebabkan line tak seberapa mengizinkan,
jadi ditangguhkan ke hari lain ye...

so amacam...meriah kan semalam...
hinggakan aku pening dalam dewan...lalu keluar dewan..
setibanya di lobi aku semakin pening
melihat Liverpool kena belasah 4-o sama Spurs..
adoiiii....ahahhahha...

bah kalau korang nak gambar lebih banyak lagi..
korang klik jak di bawah ni ya...
MyTawau Album Riang Raya Aidilfitri 2011..
ini adalah kenangan manis buat kami semua..
 setinggi penghargaan diucapkan
 kepada ajk penganjur yang telah
bertungkus lumus bagi memastikan kronologi
majlis berjalan dengan lancar..

tahniah!!!!

Faizal Tawau
Ain Yasmine
Mus Mase
Insan Lemah MMS
Azlan Ismail
Rayyanz Eusuff

dan Halim Halims Alims..






1 comment:

Qimayra Mohammad said...

mytawau terbaek dowhh ! yaribbaaa ! ekekek .