24 October 2011

Gambar Bogel Luna Maya Kini Tersebar.

Assalamualaikum dan salam muhibbah.


Luna Maya,top aktres seksi kelahiran Indonesia ini
sentiasa nampak seksi dan menggiurkan pada mata setiap lelaki.
Memulakan karier sebagai catwalk model,
dia berjaya menyerlah lalu disunting menjadi model tetap dan pelakon..




Sewaktu mencari maklumat sebentar tadi,
aku ternampak  gambar bogel LUNA MAYA yang kini hangat disebarkan di Internet!
namun aku tak nak kotorkan blog aku dengan gambar sebegitu..
so aku bagi direct link je ya..
Kalau korang nak tenguk tekan link di bawah ni..

:::::GAMBAR BOGEL LUNA MAYA:::::


ENJOY IT!!!

2 comments:

Ku Azhar said...

terbaekkk link! :) kih3..memang bogel habis la

Fyza Dyanie said...

AHAHAHAHAH! ^_^ ....aku ksi kena kwan aku..x tido malam suda dia... yeaaaaaaah!! :)