04 May 2012

Taktik Pelik Wanita Jual Jus Oren Bagi Cepat Laku/Laris Dijual





Memang ada saja orang menemukan cara baru agar barangan yang di jual cepat laku atau laris. Seorang wanita telah menemukan cara baru bagaimana agar jualannya iaitu jus oren cepat laris.


Dan ternyata memang hasil penemuan barunya ini tidak sia-sia dan sehari dia dapat menjual jus orennya sebanyak US$250.

Tapi cara ini tidak sesuai diamalkan di negara kita yang mengamal adat dan budaya yang sopan.

Yang pasti ini bukan budaya bangsa kita. Yang hendak ditonjolkan bukan gambar ini tetapi perlakuan manusia yang semakin hari semakin gila. Macam ni lah jadinya kalau akal yang diberi tidak digunakan dengan betul.

Mari kita lihat bagaimana caranya wanita ini menjual jus orennya :




2 comments:

KHai said...

Memang idea yang pelik tapi sangat berkesan. Kelakar betul lelaki yang ada kat dalam gambar tengah asyik minum JUS oren... :)

Tak tahu apa perasaan aweks dia dan rakan2 dia yang lain bila lihat gambar dier tu nanti... :)

Entri Terkini :
Tips Lengkap Cara Belajar Vokal Dan Menyanyi Seperti Professional

Aemy Shamy said...

gosh this woman is crazy..