04 July 2011

nampak blog yang smart,,

Assalamualaikum..
Selamat pagi,
selamat memulakan hari
dengan penuh senyuman,

jangan pulak senyum terus nanti dicop gila..



Seperti biasa la,buka lappy saja adalah
satu kemestian untuk membuka blog..
macam dah kewajipan pulak..hahaha.

macamla aku berblogging hebat sangat..picisan..

Rutin biasa apabila buka blog terus terjah
ruangan shoutbox sana..
mahu lihat rakan blogger yang sudi
singgah di blog picisan aku ini..
so diringkaskan cerita..
aq tertekan link paling atas di shoutbox tu.

1st impresion..
wah,smartnya blog dia..
cantik menarik tertarik da boommm

tak percaya..nah tekan la disini

cuma aku tak puas hati sebab tak dapat
tinggalkan komentar di entri sana..
tak nampak pulak butang komen ..
mungkin ada tapi aq  tak jumpa..




Anyway,thanks blogwalking here..
Lagi gempak kalau blogger ni masuk 
sana lagi banyak blogger dari sabah
selain dapat menambah kenalan.....







15 comments:

hazz death said...

..uish.. xdala hebt sgt pun ^_^ ..xsgka smpai ble d tag kat post blogger2 famous mcm kamu.. thanx so much bro.. rasa terharu pun ada, tp sgan la mw tunjuk.. haha.. cool bro.. pa2 pun thanx sbb sudi tag ak.. [klw nak koment kat blog ak tuh mmg pyh sket.. kna bka entry tuh, jgn bka dkt homepage dy, bka dkt entri tu sndiri.. (klik tjuk post) ] ^_^

saveqmm said...

uish..manada bloger famous..adoiii..aq ni biasa~biasa jak bha..
owh ya kah..kalau boleh tukar la ya supaya rajin sikit blogger mcm saya ni(yang malas mau carik~carik) komen..huhu.

sama~sama kasih..

hazz death said...

..haha.. akn d usahakn.. pa2 pun thankyu bro.. ^_^

echaRierie said...

eya mmg semart blog dia..
green lg tue..my febret kaler..haha..
hebat owh kan ?

mazeermohamad said...

iyaa,,, semmat! :'P
lagu feveretku tuh,, :'P

MyGamanBorNeo said...

ya la, kadang jeles jg tengok layout blog blogger lain yang kemas & cool. Blog saya entah berapa kali suda bertukar layout. Buat sementara ni belum lagi terfikir mau tukar sebab layout yg sekarang ini pun mau dekat 2 minggu saya susun atur.

Diary oF Mine said...

kan... cantik kan blog dia.... first impression kita sama... but i found his comment button... hahaha... click jak title blogpost dia tu... nnti ada ar tu leh comment... :D

saveqmm said...

echa:..ahaha..cooll..green caler aq tenguk teringat green hornet ma green latern..

mazeer: dengar lagunya macam best..yg paling enak masuk blognya ni x berat..ahhah

saveqmm said...

mrgaman:ahahha..rilek jak.pelan~pelan.aku sendiri pun xlarat mau buat layout sendiri..nasib baik ada sifu yang baik hati..hihi..

budak wangi:sekarang aq ingat sudah ko..hehe..i like...okay dah dapat juga..thanks..

Amiirah-Cassan said...

cuba ko suruh dia masuk wasaber , hehehe

GaRy™ said...

hahaha... c hazz ni kawan skola aq merangkap bestfren aq bro... start skola dulu lagi dia pandai main kod template... aq memang pening la masa tuh... hahaha..
ko perasan ka apa persamaan blog kami?... ada welcome note tuh... hahaha... dia ni memang best... sebenarnya dia boleh buat lagi bez lagi daripada templatenya yang sekarang tuh... genius+pro.. hahaha...

Nazari vS Masninah said...

kunjugan terhormat....ba santik blog ko ni tau...banyak juga benda menarik ...teruskan pjuangan mu....

saveqmm said...

gary: aku perasan tuh..tu la aq borak sama dia tadi..aq tanya si gary tuh siapa..katanya tukang pukul sekolah..wakakakka..jokes jak ya...

nazari:thanks sudi lawat..biasa~biasa jak ni..hehe..credit to my sifu..

hazz death said...

..jgn percaya pa yg c gary gtw tuh.. hohoho.. bohong semata2.. ngehehehe.. :P.. sehh.. huhu.. patut la aku terbatuk2 dua tiga hari nih.. rpanya ak kna umpat d sni.. hahaha.. thanx all.. blog org besa jak.. msih perlu perbaiki lagi..
.. owh ya, ttg mslh xble komen tuh, aku da perbaiki sudah, rupanya ada masalah dalam coding template tuh.. mungkin aku terdelete hari tuh tym edit2.. sory.. haha

Aemy Shamy said...

hey wasaber!! ^^
sy jumpa your blog dari blog Hazz Death jg..ya mmg cool blog dia..evergreen! hehe..
U punya blog pun nice juga ^^
Btw, I'm one of wasabers too..
Feel free to visit & follow me back ^^