02 February 2012

Rupanya Rey Mysterio Seorang Yang Comel!



Jika anda seorang peminat sukan gusti WWE yang tegar,pasti anda kenal dengan Rey Mysterio yang sinonim dengan topengnya..Kelincahan ketika berada diatas gelanggang membuatkan dia diminati ramai penggemar sukan ini,bahkan kanak-kanak sekalipun..

Mungkin ramai yang masih tidak mengenali wajah sebenar Rey Mysterio yang sebenar di sebalik topengnya..So korang boleh zoom in gambar dia yang sebenar di bawah ini:




Comel tak??..ahaks...comel apa bendanya...comel lagi anak buah aku..hahaha...

nak lagi comel?..tekan sini :<< CEPAT! SMS FREE UNTUK ANDA..TANPA RAGU-RAGU!>>



9 comments:

Amiirah-Cassan said...

mata nya tu bah LOL

Gary Asip said...

dah lama aku nak tau rupa sebenar dia... huhu~..

saveqmm said...

miira://ahaks,kenapa mata dia??dah jatuh hati la tuh..

gary:..aku pun baru tahu ni..selama ni aku nmpk topeng dia ja..haha

steffany daph said...

oo. mcm ni rupa dia yerr. hehe.
-behind the mask lah- good-looking jga dia ni ^^

nur chahaya abadiey said...

wah...xsangka dpt tgok wjah btoll dy..comel gak larhh..hehehe
tp comel lg arnab sy...
thankz sudi follow blog sy blik.. :)

Razil Tahir said...

tutlah pakai topeng!
nanti org tak takut! hahahah

hazz death said...

patut la dia pkai topeng.. sbb comel tlampau smpai dia takut ahli gusti lain tu jatuh hati.. wakwakwak.. :P

Jaw'S @ MyGamanBorNeo said...

hahaha ... patutlah dia pakai mask supaya nampak ganaz sikit. kalau muka comel mcm ni masuk gelanggang gerenti x sampai hati penggusti lain mau belasah hehehe

TUGAU GATES said...

haiya..banyak comel wo rey..undertaker pun x smpai hati nak blasah :P