23 February 2012

Cara Nak Remove Facebook Timeline.Terbukti Berkesan!



ini entri simple sahaja..sebab ramai rakan maya aku yang bertanya

''Saveq,ko tahu kah mcm mana nak remove fb timeline ni,ish jelek(x bgus) bha diguna"

kalau dulu aku jawab begini

1.: ''Guna sajala bukan ko bayar pun ,free juga mau lagi demand!!!"

2.: ''Apa ko rasa enak ka yang ko gatal tangan mau tukar kenapa???''

3.: ''Kalau menyebalkan sangat ada sana butang logout kan klik seja la"

4.: '' Cari sendiri la pandai ko ubah sendiri kan"..

ada 1 lagi paling sandi tahap gaban

5.: message tu dibaca tanpa ada perasaan..bila susah baru nak PM..
senang pula hilang entah kemana..xixixiixix

Tapi sekarang ni berkat rakan maya aku juga,si nunui, dia ada post pasal timeline remove ni,so aku rasa sesuai sangatlah untuk aku share..

Okey kalau korang masih berminat nak remove tu fb timeline,
korang klik seja link dibawah ni :

http://www.timelineremove.com/#

dan sila pilih browser anda dan ikut arahan selanjutnya..kalau tak faham tanya seja..
kalau malu konfom sesat..

3 comments:

hazz death said...

mcm mls pulak ak mo tukar2.. ak ska sda dgn design skan.. x tlmpau simple mcm dlu2.. hoho

Anonymous said...

cis ingat kn remove btol2, yg ni cume dpat hide untuk dri sndri je :(

saveqmm said...

hazz:..ya aku pun suka dgn design skrg ni...up to date sikit..xixixi

anon:okla tu at least terhide kan...org lain suka guna timeline la...