30 April 2011

followers bertuah sempena angka 111.

 mode:gembira sekali
sebab:followers dah genap 100

itu pun mau kecoh..blogger laen dah beribu followes pun tak kecoh..
yalah,dorang tu otai..tak macam aq ni..budak baru belajar kan..

dulu first aq start bblog ni,ramai juga aq lihat blogger membuat contest
sempena genapnya 100 followers dorang..ermm..aq nak ikut ke juak stail begitu...haha...

takpala..aq ikut juak la tradisi ni(tradisi ke??.hentamla labu.)
tapi dengan sedikit pembaharuan..bukan contest la..tapi nak buat 2(dua) cabutan bertuah(sesuai ke juak perkataan ni??).. 

.bukan dengan sempena genapnya 100 followers blog aq ni..tapi aq nak buat sempena genapnya nanti followers blog aq sebanyak 111 orang...

hadiahnya??..nanti la diberitahu kelak k..apabila 
followers blog ni dah mencecah 111 orang..

so kepada followers yang baca post ini,sudikanla sebarkan kepada rakan blogger yang len ya..mana la tahu kan tuah akan menyebelahi 
latest followers  nanti..

apapun..trimas kasih kepada yang sudi mem~follow~ blog saya yang tidak hebat ini...





5 comments:

Puteri Kasih said...

tahniah...lagi 10 followers je lagi untuk mencukupkan 111 followers

echaRierie said...

bha..cayoo2..
nt sebar r contest tu..mau join..hehe ;D

helfis said...

nagm...nnt aku follow utuk jd yg ke 111..hahahha

Abang Zam said...

hahaha...gempak lah dapat 111..abg suka no 1

haha...good luck!

SaveQ MM said...

puteri kasih: thanks..kalo boleh ajakla rakan bloger laen lawat blog saya ni..

echa:.alala..bukan contest la..lucky draw jak..kepada 111 followers yang pertama..hehe.

helfis:..hehe..takya tunggu la..skrg pun kalo follow dah layak dah..

abang zam:thanks...