22 October 2012

Alvin Tan dan Vivian Lee Paling Popular di Singapura!Pasangan ‘Sexcapade’, Alvin Tan dan Vivian Lee bukan sahaja memeranjatkan satu negara, namun mereka masih menjadi tumpuan media sehingga kini. Statistik menunjukkan orang ramai tetap tertarik dengan kisah sensasi pasangan ini.

Pasangan ini memperoleh lebih perhatian apabila kisah mereka disiarkan sebanyak dua kali pada hari Selasa dan Jumaat dalam akhbar Singapura, ‘The New Paper’.

Kebanyakan akhbar di Malaysia juga telah siarkan kisah pasangan ini sebagai tajuk utama.

Menurut ‘The Star’, nama ‘Vivian Lee’  dan beberapa perkataan utama menjadi pencarian kedua terpopular di Google Singapura, dengan lebih 10,000 pencarian mengenai beliau pada hari Khamis sahaja.

Sehingga semalam, bahagian “Paling Dibaca” dalam akhbar New Straits Times berkaitan Tan menerima teguran “tegas” daripada ibu Lee yang disiarkan hari Jumaat.
Terdapat juga minat yang mendalam oleh pembaca dengan 194,000 pembacaan untuk tiga cerita mengenai mereka dalam The Star, sehingga hari Khamis.

Kisah yang paling banyak dibaca dengan pembacaan sebanyak 86,649 merupakan kisah utama yang disiarkan The Star Online- “Blog lucah menyebabkan kekecohan”.

Dalam suatu perkhidmatan kaji selidik Google Analytics, ia menunjukkan bahawa kisah ini di tangga utama dengan  86,649 bacaan.

Meskipun begitu, media Singapura telah mengalahkan media Malaysia dengan menonjolkan blog peribadi pasangan ini sehari lebih awal.sumber

Nak lihat aksi berahi mereka tanpa tapisan? klik SINI dan sini.

No comments: