26 December 2011

Gambar Eksklusif Konsert Fenomena 30 Tahun Search di Tawau!

Assalamualaikum..Aga gareba pok!!

Masih segar terasa kehangatan konsert Fenomena 30 Tahun Search  di Tawau yang berlangsung LIVE dari Stadium Utama Kompleks Sukan Tawau..

Konsert yang bermula dengan kemunculan Stacy bersama 'gerombolan'nya menyanyikan lagu berhantunya seperti Kasanova,Ganas,Kisah Dongeng dan 1 lagu inggeris iaitu Sweet child of Mine berjaya memancing semangat rockers Tawau sebelum kemunculan SEARCH di pentas...

Kumpulan Search pula mempersembahkan lebih 20 lagu berpuaka mereka disamping petikan gitar yang mengkagumkan dari ketiga-tiga gitaris mereka iaitu Kid,Nasir dan Din
disulami pukulan drum yang cukup memukau dari Yazid..

InsyaALLAH jika masa mengizinkan esok aku akan ceritakan pengalaman aku berada disana ditemankan geng MyTawau yang memang hapenning rock mereka.hahaha..

Sebelum tu korang zoom in la gambar eksklusif yang ku ambil dari album MyTawau..
Jurufotonya si Halim Maskara..













Ni pula video eksklusif lagu Isi dan Kulit yang dipersembahkan malam semalam..



Kalau korang nak nonton video lain korang cari ja dalam youtube si Pindikpindik Tagap ni..
Yang manisnya semalam si admin MyTawau yang popular tu si JunaiDiey pun turut serta men''rock''kan dirinya..

1 comment:

wanie said...

lets rock the world!!

#mengarut
alat untuk mancungkan hidung
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/jom-mancungkan-hidung.html