01 January 2012

Gambar Perempuan Bertudung Nampak Payudara-Aduhai!

Assalamualaikum dan selamat tahun baru 2012!

Okay aku rasa macam nak hilang suara ja ni,baru balik dari karaoke bersama kawan sekampung..peace..biarpun aku berhibur tapi aku masih ingat diri okay...niat aku ni nak kumpul dengan rakan-rakan sahaja..bukannya nak sambut tahun baru 2012 pun..ahakss

Sebelum tidur ni aku nak share sebuah pic..aduhai..kebiasaanya kita melihat perempuan bertudung nampak jambul kat depan tu kan..tapi ni berbeza pula..Tudung dia menutup segala aurat kat kepala ru,cuma sayangnya PAYUDARA dia pulak yang terdedah!

ASTAGFIRULLAHALAZIM...semakin berani pula mereka memainkan agama Islam..waras atau tidak perempuan nii,aku tak pasti la..tapi ,gambar memang menyebalkan la..



So girls jangan tiru fesyen si gila tahap hisap gam setin ni ya..muka dah cantik tapi sayang auratnya aka kemaluannya dibiarkan untuk tontonan umum..

Ingat-ingatlah malaikat kat tepi korang tu..huhuhu



4 comments:

JR said...

Maafkanlah dia, kerana dia mungkin insan hilang ingatan yg tak tau apa yg dia buat..

Tajuk entri terbaru di blog JR: "Azam Tahun Baru?? Mengapa Perlu Mengarut Dengan Azam-Azam??"

~nazaku~ said...

macam mo di tampar2 jak tu... hahahaha... lau ada depan mata aku tu.. ku hmmm... limpar air panas kali aaa.. hahahahha...

jgn betudung la kan semattt..

Aemy Shamy said...

wow, selain drp fashion disaster,, ini juga ialah life disaster!

eiyja said...

hurmmm..rasanya pompuan ni bukan jenis yang bertudung tetap!
sengaja ambil gambar macam ni
menjatuhkan maruah perempuan islam!
semoga gurl ni dapat hidayah!