04 January 2012

Jawapan Amalina Che Bakri:Isu Gambar Kontroversi



Assalamualaikum,sihat ka semua??

Ok nampaknya kontroversi Amalina Che Bakri ni belum nampak penghujungnya..Terbaru,Amalina Che Bakri ''dikatakan menjawab isu yang hangat diperkatakan tentang gambar liarnya itu..buktinya lihat gambar di bawah ni:




Korang rasa betul ke ni Amalina Che Bakri??
Bagi aku,ni semua fitnah,,kerana apa,okay korang terus baca je kat bawah ni

Aku sebenarnya hairan,mengapa aku tidak boleh dapat jejak akaun Facebook ''milik'' Amalina ni..aku dah cari tapi ini yang ku jumpa: 


Aku tertarik dengan akaun gambar Amalina bertudung tu,sebab ramai mutual friend aku kat sana..so aku terjah dan ini hasilnya:




dan sekali lagi aku hampa sebab ini fake account..haha..

So macam mana...terbukti bukan Amalina yang sebenar tidak mempunyai akaun FB yang sah dan ada logo HALAL..hahaha..so sekali lagi semua ini fitnah semata-mata..








5 comments:

faizulosman said...

tu lah ni saje je nk menjatuh kan maruah.. kalau di fb ni mcm2 boleh berlaku...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/kontroversi-awal-tahun-2012.html

kak mah said...

So...yang mana satu ni???

Psycholyzern said...

dr mne lak gmbar tu muncul???xkan edit???

Psycholyzern said...

abeh tu dr mane lak dtgnye gmbr2 tu??

Yunn Sarah said...

dye da deactive kan fb dye la .... sbb tuh ta dpt carik .