16 January 2012

Rancangan Just For Laughs Menghina Islam !!


Entah apa relevannya,produksi Just For Laugh menggunakan idea Muslim sedang solat berjemaah bagi menghalang sebuah kereta yang parking melebihi tempoh masa yang ditetapkan untuk beredar..

Tidakkah mereka sedar bahawa Islam juga mempunyai peraturan tersendiri dalam mengerjakan ibadah solat,dan bukannya semberono..



Sebelum korang penat baca leteran aku,lebih baik korang nonton dulu bukti Just For Laughs menghina Islam ni:



So apa kata korang ?? Siapa yang dahulunya ketawa terbahak-bahak menonton rancangan ni,harap berhentila sekarang dan boikot rancangan ni...

Renung-renungkanlah...Wasalam..

5 comments:

nGiau said...

hilang idea sdh mgkin diorang ni..hmm

Aemy Shamy said...

sy baru tau oh....ish ish ish...

saveqmm said...

Ngiau:..hilang idea?? Ahaks lebih baik dorng letak batu dibelakang kereta tu berbanding org sembahyang kan..kenapa bukan cara mereka berdoa di gereja digunakan..

Aemy;; boikot this..hehe

Ezad Skytech said...

melampau la ni bab ni pun boleh dibuat main2...

Mohd Izzar said...

terlalu melampau sda ney...