03 January 2012

Air Mani KUDA untuk dijual!Sebuah bar di Wellington memiliki satu menu minuman lain daripada yang lain dan boleh membuat selera anda tersekat. Minuman yang dimaksud adalah air mani kuda yang diberi perisa epal.
The Green Man Pub di Wellington menawarkan 30 ml gelas sloki minuman tersebut dengan harga £12 .
Pub ini melayani permintaan pelanggan akan minuman dingin segar yang berasal dari penternakan kuda Christchurch, yang dalam 1 gelas slokinya mengandung sekitar 300 juta sel sperma kuda.
Pemilik dari The Green Man Pub, Steven Drummond adalah orang yang bertanggungjawab akan terciptanya minuman yang mengerikan ini. Idea ini muncul ketika dia sedang mencuba untuk menciptakan minuman baru.
Dia menyarankan para pelanggannya untuk meminum terus minuman tersebut dalam sekali teguk daripada menghabiskannya sedikit demi sedikit.


SUMBER:PELIK.ORG

nOta: Supaya apa la kunun mau minum air mani kuda perisa epal tu..supaya jadi kuat tenaga batin ka apa..haha..apa sahaja yang dilakukan orang buduh pasti menghasilkan sesuatu yang buduh juga kan..seperti AIR MANI PERISA EPAL di atas tu..

Indahnya Islam,dengan mengamalkan makanan HALAL,insyaAllah kita terhindar dari segala unsur HARAM yang boleh mendatangkan kemudaratan kepada kesihatan kita..Namun apa yang dikesali kini ramai pengusaha makanan yang menggunakan logo halal swasta berbanding dari pihak JAKIM kerana prosuder yang ditetapkan untuk mndapatkan logo halal JAKIM adalah ketat..