13 January 2012

Kontroversi Gambar Lucah Adam Adli

Assalamualaikum dan salam perpaduan..

1st sekali aku nak ucapkan TAHNIAH kepada Anonymous sebab telah drop komen yang memang tahap longkang pemikirannya..so aku tak publish tu komen arr..kalau berani komen guna nama,letak link fb sekali atau blog..jadi boleh la kita berperang secara terang-terangan..bukan macam SI PENAKUT yang selalu main sembunyi-sembunyi...

Okay hari ni ada sedikit kecoh dengan gambar lucah yang kununnya gambar Adam Adli yang punya..bukan Ahmad Albab arr..siapa Adam Adli ni??..Kalau korang tak tahu siapa dia aku no komen la erkk...haha

korang nak tengok tak selucah mana gambar tu..korang zoom in gambar dekat bawah ni:


sumber:Gambar Lucah Adam Adli


Aku baca title blog dia ni pun aku dah terkejut tahap gaban la..






Betul atau tak,korang terjah sendiri.Aku taknak keruhkan keadaan lagi..so kalau korang nak tahu lebih lanjut korang klik ja link di bawah ni..jangan risau link ni bukan virus pun,tapi sumber asal kontroversi yang melanda ni.:

               <<<   GAMBAR LUCAH ADAM ADLI TERSEBAR >>>




#Fitnah itu ada dimana-mana..so sentiasa berwaspada selalu ...







4 comments:

KhuZa SunshiNe said...

mkin femes pula dia ni..mcam2

Anne Nurain said...

lama da crta psl dia gay ni, hr tu lagi kecoh.. sbnarny bkn dia pun.. gmbr2 kat atas tu bkn gmbr dia.. tau la kn, sesetengah blogger ni suka fitnah2 n suka cari aib orang smata-mata mo naikkan rating blog dorang.. :)

cik kiwi's said...

fitnah yang dilontarkan oleh puak2 yang tak berpuas ati terhadap kebangkitan mahasiswa la tu..

sabar la adam. ade hikmah di sebalik ujin~

saveqmm said...

Tu la..lebih baik dia sukses dalam pelajaran dari pi
Menuntut hak kebebasan akademik kunun..keluar dari U nanti pun dia kena redah juga karenah birokrasi tu..hahaha