19 June 2011

Segmen mudah - Blog Pilihan Nizam Ijam

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/segmen-mudah-blog-pilihan-nizam-ijam.html



sesudah mengikuti segmen 
Mas Ahmad Safwan Ajak Masuk BLOGLIST,
kini aq join pulak 
segmen mudah-blog pilihan Nizam Ijam ini..

tiba~tiba pulak terfikir,rajin pulak aku ikut segmen~segmen
yang dianjurkan oleh rakan blogger ni..hehe.
padahal aku first time
 jenguk dan follow blog bro nizam ni..

sebab utama 
aku join ni segmen sebab aku telah kena terjah
sekaligus di tag oleh mizz fatinkadir

lagipun segmen ni mudah sahaja..tak perlu lah nak reka ayat
panjang~panjang..ada sekali tu terjumpa blog yang meletakkan
syarat yang menjengkelkan 
untuk menyertai segmen yang dianjurkan
 antaranya seperti
 wajib buat ayat ''saya suka blog ini kerana dot dot dot''...

aku ni bukan jenis yang pandai bodek~bodek..
tidak pandai pun bermain kata..so kalau ada segmen begitu
aku akan fikir 200 kali untuk join...

so..untuk memeriahkan lagi segmen ini,
aku nak tag beberapa blogger yang aku rasa
memerlukan segmen macam ini
bagi mengembangkan lagi blog mereka...


nah apa tunggu lagi..jom la meriahkan segmen blog
pilihan bro Nizam ni
walaupun anda tidak di TAG.
come on la
tak perlu malu dalam dunia blog ini..
ini dunia kita!!!! dunia blogger..

6 comments:

Amiirah-Cassan said...

thanks suda tag beta :)

Nizam Ijam said...

thanks join k :) jgn lupa letak blog nizam ijam dalam bloglist :)

saveqmm said...

mira:welcame...

bro nizam:okay..nanti saya buat bloglist ya...

Nizam Ijam said...

test..

Nizam Ijam said...

tahniah.. anda di pilih...

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/blog-pilihan-nizam-ijam-hari-ini-1.html

saveqmm said...

trimas bro nizam....x sangka pulak