31 March 2012

Wasaber to Wasaber #2:Kaka Udie& Si Aki





Nampaknya segmen ''Wasaber To Wasaber'' cetusan idea Wasaber Evon menjadi semakin panas dengan soalan2 tahap kejam sudah keluar...ahakss..ni kali ketiga aku dapat soalan dan soalan ini dari Wasaber kaka udie..bah nah kaka unta aku jawab sudah arr...

http://gitariscumil.blogspot.com/2012/03/from-wasaber-to-wasaber-menjawab.html

1) ceritakan cemana kamu bkenalan sama kaka udie ! -tunjuk diri sndiri-
-kalau ndak silap la kan,kenal di CRB bha kan..time tu aku masih baru lagi di wasaber ni..time dalam CRB tu kalau nda silap la kan,ada si Miira,Si Dayang,Si Zurina,Si Nieza,Si Aki,Si ndak ingat sudah..xixixixix

2) kamu agak2 , kaka udie ni bangse ape ? (kalau kamu tidatau la bangsa sbnar kaka udie)
-bangsa african..haha!..bugis la bha kan....

3) kamu sukak tingu ka muvee 'Ayat-Ayat Cinta' ? kalo iya , ctau kaka udie apa yg kamu sukak dgn muvee itu . :3
-Macam lupa sudah tu dia punya cerita sudah..haha!..lama sudah bha tu kaka udie..kalau tranformers,atau adnan sempit 2 masih ingat la ...(short memory bha ni kak)..xixixi

4) kaka udie berzodiak apa ? [via mintapuji]
-Alamak,kaka udie ni tanya soalan cepumas la..haha!aku nda arif bha kalau zodiak2 ni..kehkehkeh...kalau bukan libra gemini la tu..kalau nda ngam kasi ngam seja bha..bulih ka kaka udie??..haha!

5) lengkapkan slogan ini , 'saya suka gitariscumil.blogspot kerana ...' [tida melebihi 120pp .
-
haha!..macam slogan dapat hadiah seja ni..xixixi...saya suka gitariscumil.blogspot.com kerana gambar backgroundnya membuatkan saya rasa macam artis bha.banyak mata yang memandang saya.nasib baik saya ni tidak hensem sangat juga...haha..pastu warna meroon tu saya suka bha sebab bnyk benda keliling saya warna meroon...okey cukupla kali kan..haha!


Nah sekarang giliran kakak udie pula jawab 5 soalanku ya..soalan ini juga aku tagg si aKi.




  1. Rasa-rasanya la kan,apa yang paling seksi tentang anda???
  2. Suka menyanyi atau tidak???..Nyatakan sebab-sebabnya..
  3. Artis paling diminati(luar atau dalam negara)???...cerita sikit tentang artis tu...
  4. Antara Yuna dan Najwa Latiff,yang mana lebih famous dan paling disuka bagi kamu???..
  5. Mana lebih utama,adik beradik atau kekasih hati???


http://akiborneo.blogspot.com/




2 comments:

Yvonne Iman Felicianus said...

sabe!ini cetusan ide saya sama si mira bha.. bukan saya seorang seja :)

She Odie said...

numbur duak , kaka udie ialah bajau . waakakakaka ! 1malaysia ow . c kuja blg kaka udie dusun ! hahaha ~ kau blg bugis . 1sabah yo ~
numbur ampat , kaka udie ialah taurusean ! grrrr ~ hahahahahha . soalan no5 jua lah paling malatop ! lop2 . hahahah ~